Beckhoff på Elmia Automation 2018

Bäste kollega!

Beckhoffs närvaro på årets Elmia automationsmässa fokuserar på förbättrad effektivitet och systemets reducerade utrymmesbehov med en integrerad och kompakt automationsplattform. Genom att konsistent och kontinuerligt integrera styrfunktioner till programvarumoduler kombinerar den PC-baserade styrningen alla funktioner som t.ex. PLC, Motion och IoT-kommunikation i ett enda system. Genom att ständigt utöka vårt modulära system erbjuder Beckhoff innovativa produkter som levererar maximal prestanda i en kompakt design. Bland höjdpunkterna i Beckhoffs monter finns det nya systemet AMP8000 Servo Drive, som integrerar servodförstärkaren direkt i servomotorn och banar väg för modulära maskinkoncept och optimerad produktionseffektivitet.

Vårt team ser fram emot att träffa dig i Hall D, Monter 06:23. Du finner oss även i Monter D07:26 där vi demonstrerar öppenheten och flexibiliteten i den PC-baserade styrplattformen. Du är dessutom välkommen att delta i våra kostnadsfria seminarier. Ta tillfället i akt att lära dig av experterna om tekniken bakom Industri 4.0.

Registrera dig och skriv ut entrébiljett till mässan.

Plug and Cloud: Ökad produktionseffektivitet genom molnbaserad analys av processdata.

PC-baserad styrning gör det enklare att outsourca funktioner till molnet och att integrera molntjänster.

  • TwinCAT IoT för direkt kommunikation med molnet
  • TwinCAT Analytics för analys av processdata i molnet
TwinCAT IOT
Plug and Cloud: Ökad produktionseffektivitet genom molnbaserad analys av processdata.

Skapa individuella användargränssnitt snabbt: med TwinCAT HMI.

Med TwinCAT HMI kan användare snabbt skapa sina egna individuella användargränssnitt och dra nytta av enkel orientering och intuitiv navigation vid drift - oavsett plattform och enhet.

TwinCAT HMI
Skapa individuella användargränssnitt snabbt: med TwinCAT HMI.
AMP8000: Minskade utrymmeskrav och mindre maskin

AMP8000: Minskade utrymmeskrav och mindre maskin

Det distribuerade servodrivsystemet AMP8000 integrerar servodförstärkaren direkt i servomotorn vilket bryter ny mark för modulär maskindesign. Genom att flytta kraftelektroniken direkt till maskinen, reduceras utrymmesbehovet i styrskåpet till en enda kopplingsmodul som kan försörja flera servo med bara en kabel via en distributionsmodul. Resultatet: betydande besparingar av material, utrymme, kostnader och installationsarbete.

AMP8000

AX8000: Högpresterande multi-axelsystem

AX8000: Högpresterande multi-axelsystem

Systemet AX8000 med multi-axel, i en kompakt formfaktor för utrymmesbesparande installation i styrskåp, möjliggör positionering med hög precision och maskinstyrning med extremt korta cykler. Övriga funktioner innefattar snabb installation och driftsättning genom att bara koppla ihop de önskade axel-modulerna, likväl som One Cable Technology (OCT) och direkt integration av säkerhetsfunktioner och filter för matningsspänning.

AX8000

Mässinformation


15 – 18 maj 2018
Beckhoff Automation
Hall D, monter 06:23

Hackathon monter
Beckhoff Automation och Microsoft
Hall D, monter 07:26

Site Plan Elmia Automation 2018

Main information

Beckhoff monter:

  • Hall D, monter 06:23

Hackathon monter:
Beckhoff Automation och Microsoft

  • Hall D, monter 07:26

Öppettider:

  • tisdag – torsdag:
    9.00 – 17.00
  • fredag:
    9.00 – 15.00