IPC, I/O, Motion and Automation

Beckhoff Automation levererar öppna automationsprodukter baserade på beprövad teknik som gör att kunder kan implementera dem i avancerade system snabbare och till en lägre totalkostnad än traditionella PLC och MotionControl-system.

 

 
Beckhoff | The IPC Company
The IPC Company

Beckhoff har rätt Industri PC för varje applikation. Beckhoffs IPC består av högkvalitetskomponenter baserade på öppna standarder och individuell konstruktion på chassin ger en Industri PC för alla styrningsbehov. Embedded PC ger möjlighet till IPC-teknik i miniatyrformat för DIN-skene montage. Förutom för styr-
system passar Beckhoffs Industri PC även mycket bra för andra typer av användningar där en tillförlitlig och robust PC behövs.

 
Beckhoff | The I/O Company
The I/O Company

Beckhoff har rätt teknologi för varje signal och varje fältbuss. Beckhoff erbjuder ett komplett sortiment i sitt utbud av fältbusskomponenter för alla vanliga I/Os och fältbussystem. Med bussplintarna i skyddsklass IP20 och med fältbussboxmodulen IP67, finns ett stort utbud för alla viktiga signaltyper och fältbussystem. För decentraliserade styrsystem finns Embedded Controllers(PLC) i både IP20- samt IP67-utförande. Som komplement till de klassiska fältbussystemen erbjuder Beckhoff ett komplett EtherCAT I/O utbud för Ethernets höghastighetsfältbuss, baserat på EtherCAT terminaler, EtherCAT box och EtherCAT plug-in moduler.

 
Beckhoff | The Motion Company
The Motion Company

Beckhoff drivteknik utgör, i kombination med Motion-Control-lösningar hos automationsprogramvaran TwinCAT, ett komplett och modernt drivsystem. Den PC-baserade styrtekniken från Beckhoff är perfekt rustad för en- och fleraxliga positioneringsuppgifter med höga dynamiska krav. Ett maximum av prestanda och dynamik erbjuder Servoförstärkarserien AX5000 och det fleraxlade servosystemet AX8000 med högeffektiv EtherCAT-systemkommunikation erbjuder maximal prestanda och dynamik.
Servomotorer med en-kabel-teknologi, vilka kombinerar effekt och återkopplingssystem i en standard motorkabel, reducerar material och driftsättningskostnader. Drivsystemet XTS (eXtended Transport System) ersätter klassiska mekaniska system med innovativ mekatronik. Den möjliggör individuella produkttransportapplikationer med ett kontinuerligt flöde av material.

 
Beckhoff | The Automation Company
The Automation Company

Beckhoff erbjuder kompletta system-
lösningar för alla delar av automations-
branchen. Beckhoffs styrsystem är skalbara – från högprestanda IndustriPC ner till mini PLCer – med ett brett urval av prestandaklasser för att passa just er applikation.
Plattformen TwinCAT integrerar realtids-
styrning med PLC, NC och CNC-funktioner i en och samma hårdvara. Alla Beckhoff styrsystem använder samma plattform, TwinCAT, för programmering enligt den globala standarden IEC61131-3.
Beckhoffs lösningar med styrsystem, fältbusskomponenter och automations-
plattformen TwinCAT ger tillsammans ett komplett, flexibelt och öppet system för alla typer av applikationer.